Zomer Challenge lidmaatschap

TC Ruiver biedt deze zomer tennis voor voetballers, volleyballers en andere (team)spelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge, evenals oud-leden van TC Ruiver en de (nog) niet-sporters in de gemeente Beesel.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Wil je deelnemen schrijft je dan snel in! De kosten voor het abonnement zijn €37,50. Met dit abonnement kun je ook kosteloos deelnemen aan ons afsluitend toernooi aan het einde van het tennisseizoen. Wanneer dit toernooi gaat plaats vinden is nog niet duidelijk i.v.m. de coronamaatregelen.

Spelers/Deelnemers die het zo goed bevalt dat ze lid willen worden van TC Ruiver - en zich aanmelden als lid vóór 1 november 2020 - krijgen daarnaast nog eens de volgende aanbieding:
- € 37,50 korting op het lidmaatschapsabonnement voor 2021;
- vrijstelling van vrijwilligerswerk voor het jaar 2021.
Deze actie/aanbieding is alleen geldig voor spelers/deelnemers die dit tennisseizoen (2020) geen lid zijn (geweest) van TC Ruiver.

Voor meer informatie én aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected]

Wil je je direct aanmelden vermeldt dan in het onderwerp "Zomer Challenge" en voeg aan de mail jouw naam, geboortedatum, adres, woonplaats, telefoonnummer en rekeningnummer toe. Er zal dan spoedig contact worden opgenomen.

20200612 flyer zomerchallenge 2020.pdf

T.C. Ruiver