Lid worden (Senior)

Zomer Challenge

TC Ruiver biedt deze zomer tennis voor voetballers, volleyballers en andere (team)spelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge, evenals oud-leden van TC Ruiver en de (nog) niet-sporters in de gemeente Beesel.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Wil je deelnemen schrijft je dan snel in! De kosten voor het abonnement zijn €35,-. Op zondag 8 september vindt er een afsluitend ontbijttoernooi plaats waaraan jullie kosteloos kunnen deelnemen.   Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met onze ledenadministratie via [email protected]

Spelers/Deelnemers die het zo goed bevalt dat ze lid willen worden van TC Ruiver - en zich aanmelden als lid vóór 1 november 2019 - krijgen daarnaast nog eens de volgende aanbieding:
- € 35,- korting op het lidmaatschapsabonnement voor 2020;
- vrijstelling van vrijwilligerswerk voor het jaar 2020.
Deze actie/aanbieding is alleen geldig voor spelers/deelnemers die dit tennisseizoen (2019) geen lid zijn (geweest) van TC Ruiver.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] met jouw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. In het onderwerp dient "Zomer Challenge" vermeld te worden. Er zal dan spoedig contact worden opgenomen.

Leon Claessen, Vogelsweijde 29, 5953 ME REUVER, T:077-4762408.

Aanmelding nieuwe leden
Je kunt je aanmelden als lid van onze vereniging door via onderstaande link het aanmeldingsformulier te downloaden en in te leveren (tezamen met bijgevoegd machtigingsformulier) met pasfoto bij onze ledenadministratie.
Alle nieuwe leden vanaf 12 jaar krijgen verplicht een sleutel waarmee de toegangspoort en -deur geopend en gesloten kan worden. De borg hiervoor bedraagt € 10. Deze wordt eenmalig automatisch ingehouden tegelijk met de eerste contributie.

Aanmeldingsformulier Senioren

Contributiereglement 2019

De contributie bedraagt:
Voor seniorleden: € 115,- per jaar
Voor juniorleden van 18 en 19 jaar: € 90,- per jaar
Voor juniorleden tot en met 17 jaar: € 72,50 per jaar
Voor steunende leden: € 17,50 per jaar

Indien het lidmaatschap vóór 15 januari van het contributiejaar wordt opgezegd, is geen contributiebijdrage verschuldigd.
Indien het lidmaatschap ná 15 januari maar vóór 1 mei van het contributiejaar wordt beëindigd, is 50% van de contributiebijdrage (exclusief bijdrage KNLTB) verschuldigd.
Indien het lidmaatschap na 1 mei van het contributiejaar wordt beëindigd, is de volledige contributiebijdrage verschuldigd.

Indien het lidmaatschap na 1 juli van het contributiejaar aanvangt, is 50% van de contributiebijdrage (exclusief bijdrage KNLTB) verschuldigd.
De KNLTB bijdrage per lidmaatschap bedraagt € 17,13.

Adreswijziging
Geef dit even schriftelijk of per mail door aan de ledenadministratie!
Uiteraard geldt dat ook bij een wijziging van uw telefoonnummer of e-mailadres.

Vernieuwing pasfoto
De pasfoto op de ledenpas dient recent te zijn. Indien u een nieuwe pasfoto op uw ledenpasje wenst te hebben kunt u deze inleveren bij de ledenadministratie. Vermeld wel het lidmaatschapsnummer en naam achter op de foto. De nieuwe pasfoto's worden eenmaal per jaar naar de KNLTB verstuurd.

Afmelding lid
Heeft u besloten zich af te melden als lid van TC Ruiver, dan dient u dit, conform ons contributiereglement, vóór 15 januari schriftelijk of per mail door te geven aan de ledenadministratie.

Denk bij het afmelden aan het inleveren van de sleutel van het park, de borg wordt dan teruggestort op uw bankrekening.

Let op: Het is dus niet voldoende om je alleen af te melden bij de trainer(s), ook de ledenadministratie moet op de hoogte worden gebracht!

Vragen?

+31 77 474 2873 / +31 06 52414009